انجام رساله دکتری شهرسازی و مشاوره پایان نامه دکترای شهرسازی
نحوه انجام رساله دکتری شهرسازی : برای انتخاب موضوع رساله دکتری شهرسازی به چه مواردی باید دقت کنیم؟ اصول انتخاب موضوع برای پایان نامه شهرسازی به چه صورت است؟ چه پارامترهایی برای نگارش پایان نامه دکتری باید رعایت شود؟ همه این ها سوالاتی است که برای نگارش رساله دکتری شهرسازی در ذهن محقق وجود دارد و از آنجایی که نگارش رساله دکتری صرفا جمع آوری اطلاعات و داده نیست بهتر است با مطالعه این مقاله نگاه خود را عوض کنید.
اهمیت جدید بودن موضوع رساله دکتری شهرسازی
رساله دکتری با عنوان و محتوای تکراری در هیچ سیستم آموزشی و در هیچ مقطع تحصیلیای تعریف نشدهاست و همه ی دانشجویان موظف به نگارش پایان نامه ای با موضوع و محتوای جدید هستند . اصلیترین موضوع در انجام رساله دکتری انتخاب موضوع رساله است. انتخاب موضوع رساله بسیار سخت و مهم است و باید نکاتی را در نظر گرفت.
موضوع باید کاربردی و باارزش باشد و به حل معضل یا مسئلهای در زندگی انسان و جامعه کمک کند.
موضوع باید جدید و بهروز باشد، چراکه موضوعات تکراری جذابیتی ندارند.
موضوع باید مورد علاقه تان باشد، انجام رساله دکتری روندی طولانی است و ممکن است خسته و دل زده شوید پس بهتر است موضوعی مورد علاقه خود انتخاب کنید تا با انگیزه و پشتکار پیش بروید.
موضوع باید واقعی و منطقی باشد و از تخیل و رویاپردازی پرهیز شود.
موضوع نمونه موردی برای تحقیق داشته باشد.
موضوع منابع تحقیق معتبر داشته باشد
موضوع رساله قابلیت چاپ به عنوان مقاله را داشته باشد.
هزینه های مالی پیش از انتخب موضوع رسالع برآورد شود؛شما باید پیش از انتخاب موضوع رساله هزینههای مالی تحقیق درباره آن موضوع را با دقت برآورد کنید و سپس با توجه به توان مالیتان دست به انتخاب موضوع مناسب بزنید یا دنبال یک تامینکننده مالی مانند موسسات پژوهشمحور باشید.
مراحل انتخاب موضوع رساله دکتری
انتخاب موضوع پایان نامه یکی از پرچالش ترین دغدغه های دانشجویان مقطع دکتری است. شیوه انتخاب موضوعپایان نامهبه شرح زیر است:
مرحله اول: ملاحظات و نکات اولیه انتخاب موضوع پایان نامه
- مطالعه کلی در برخی زمینه های مورد علاقه و مهم
- صرف زمانبیشتر و مطالعه دقیق تر درباره موضوع های مطرح شده
- مشورت با استادان و سایر دانشجویان آگاه
- جستجو در برخی پایگاه های“research topics” و یا“research priorities” و یا ” issues for research ”
مرحله دوم: بررسی و تحلیل نکات مورد توجه در انتخاب موضوع
- علاقه مند بودن به موضوع
- ارزشمند بودن موضوع
- امکان عملی اجرای پژوهش
- در نظر گرفتن توانایی ها و امکانات فردی مثلاً قدرت تجزیه و تحلیل، توانایی تحلیل آماری، توانایی برقراری ارتباط با جامعه ی مورد تحقیق، و…
- جدید بودن موضوع
مرحله سوم: تصمیم گیری کلی
- ایجاد یک فهرست با موضوع های مناسب با در نظر گرفتن معیارهای مرحله دوم
- موضوعات رو با نگاه منطقس و واقع گریانه بررسی کنید.
- موضوعاتی که امکان رسیدن به نتیجه مطلوب در آنها سخت و دشوار است را حذف کنید.
- چند موضوع مناسب برای تحقیق خود را انتخاب کنید.
- بررسی هر یک از موضوع ها به لحاظ وجود منابع اطلاعاتی و وجود استاد راهنما
- با اساتیددرباره موضوع های پیشنهادی و مسائل مرتبط با آنها مشورت کنید.
- گرفتن تائید اولیه از یک یا دو استاد در مورد مناسب بودن یکی از موضوع ها
مرحله چهارم: محدودکردن دامنه موضوع
- متون علمی را برای پی بردن به فضاهای خالی برای تحقیق در آن موضوع مطالعه کنید.
- موضوع محدود شده را در قالب عبارت )عنوان پایان نامه(بیان کنید.
- با استادان مربوطه در موردعنوان پایان نامه مشورت کنید.
- موضوع نهایی را پس از انجام اصلاحات لازم در عنوان تائید کنید.
- متون علمی را برای یافتن و تدوین مسئله پژوهش مطالعه و بررسی کنید.
- سؤالها و یا فرضیه های مناسب برای تحقیق را بنویسید.
- با استادان مربوطه جهت تائید مسئله ها و یا فرضیه ها مشورت کنید.
مرحله پنجم: انجام سایر گامهای پژوهش
- مشخص کردن روش تحقیق
- مشخص کردن جامعه پژوهش
- مشخص کردن شیوه نمونه گیری
- مشخص کردن ابزار گردآوری اطلاعات
- در صورتی که از پرسشنامه استفاده می شود تعیین چگونگی پیدا کردن روایی و اعتبار آن
- مشخص کردن روش آماری و آزمون های مورد استفاده
- اجرای مراحل عملی کار
- تدوین گزارش تحقیق
- تدوین نتایج همراه با تجزیه و تحلیل نهایی آن ها
- تدوین محدودیت ها و مشکلات تحقیق
- ارائه پیشنهادها برای پژوهش های آتی
چالش هایی که در انجام رساله دکتری شهرسازی وجود دارد؛
زمان بندی مناسب برای انجام رساله دکتری
انجام رساله دکتری پروژهای زمانبر و طولانی است و دانشجویان از یک (حداقل زمان مجاز) تا چهار سال، معادل هشت ترم تحصیلی، زمان دارند.در این مدت فرصت کافی وجود دارد تا تحقیقات خود را کامل کنند و برای انجام پایان نامه خود مطالعه کنند.بنابراین باید دقت شود که در جهت رسیدن به هدف های برنامه ریزی شده خود دچار کمبود وقت نشوند و به دلیل داشتن فرصت کافی، آغاز تحقیقاتشان را به تعویق نیندازید!
بررسی کامل و همه جانبه موضوع پایان نامه
انجام پایان نامه دکتری صرفا جمع آوری یک سری اطلاعات علمی و جمع بندی آنها نیست، بلکه آنالیز دقیق داده ها و بحث پیرامون آن ها رکن اصلی هر تحقیقی را شامل می شود.تحقیق همه جانبه موضوع کمک می کند محقق با جنبه های مختلف موضوع آشنا شود و با در نظر گرفتن امکانات خود و نیاز های جامعه به انتخاب موضوع رساله بپردازد و موضوعی جدید و ارزشمند را برگزیند.البته کارآمدی و جذابیت موضوع سهم زیادی در انگیزه محقق برای انجام درست و منطقی مقاله دارد.
توانایی های نوشتاری برای نگارش پایان نامه دکتری
نوشتن رساله دکتری قواعد خاص نگارشی دارد که باید رعایت شود، بنابراین با ساختار مشخصی رساله را بنویسید. رعایت این ساختار برای برخی افراد ممکن است سخت باشد.
برای اینکه با این مشکلات مواجه نشوید بهتر است برای نوشتن رساله خود حتما مشاوره بگیرید تا بتوانید کار تحقیقاتی خود را به بهترین نحو انجام دهید. مشاوران ما در خدمت شما هستند تا رساله دکتری شما با بهترین ساختار نوشتاری نگارش شود.
اهمیت انجام رساله دکتری شهرسازی توسط متخصص این رشته
انجام پایان نامه تخصصی نیاز به تخصص، دانش، تجربه عملی، مهارت، آشنایی کامل به نوشتن پایان نامه و … دارد و قطعا نگارش رساله دکتری از افراد غیرمتخصص بر نمی آید. ما اینجا هستیم تا با کادری متخصص و با مهارت به شما کمک کنیم پایان نامه ای اصولی و درست بنویسید و همچنین توانسته ایم پایان نامه های بسیاری را با کیفیت عالی انجام داده و تحویل مشتریان دهیم.
به دلیل اهمیت موضوع پایان نامه و پروپوزال، توجه به افراد متخصص ضروری می باشد. گروه نگارشگاران برتر خدمات ارزنده ای به مشتریان خود ارائه کرده و مشکلات بسیاری مانند محدودیت های زمانی و مکانی، اختلاف قیمت ها و … را هموار کرده است.پس سفارش خود را با اطمینان ثبت نموده و به ما اعتماد کامل نمائید.
تاریخچه شهرسازی
اولین کسی که اصولی در زمینه شهرسازی مشغول شد،شخصی به نام هیپوداموس بود که در حدود ۴۸۰ سال قبل از میلاد می زیست. این شخص اصولی را برای شهرسازی زمان خود بیان کرد که منطقی و علمی بود.اصول پیشنهادی هیپوداموس، شهرسازی را بیشتر از لحاظ تامین آسایش ساکنان آن و از نظر تهیه نیازهای روزمره به نحوی ساده مورد توجه قرار داده است.او معتقد بود که شهر باید از محله هایی تشکیل شود و ساکنین هر محله بتوانند مایحتاج خود را از بازارهای نزدیک خود فراهم سازند. با همه این ها علت پیدایش تحولات امروزی دانش شهرسازی، به قرن نوزدهم میلادی می رسد. در اثر رونق و توسعه صنعت و مشکلات ناشی از آن و به دنبال تاسیس مراکز تخصصی و علمی و دانشگاهی در زمینه مسائل شهرسازی ،گام های اساسی در حل مسائل شهری برداشته شد و نظریات مختلفی در این زمینه عنوان گردید.
معرفی رشته مهندسی شهرسازی
مهندسی شهرسازی یکی از رشته های جذاب بین رشته های کنکور سراسری است که داوطلبان گروه ریاضی و فنی می توانند آن را انتخاب کنند. فارغ التحصیلان از این رشته می توانند در زمینه طراحی شهری ی برنامه ریزی شهری مشغول به کار شوند. مهندس شهرسازی باید به تحولات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی توجه داشته باشد. دانشجویان باید با روان شناسی رنگ ها آشنا باشند و به مفاهیم تکنیکی و اصول فنی کار مثل نقشه برداری، ریاضی و مسائل انسانی و اجتماعی و رسم فنی علاقه داشته باشند. فارغ التحصیلان باید در زمینه عمران، معماری و جغرافیا تخصص داشته باشند.مهندس شهرسازی به توسعه شهر کمک می کند.
امروزه این رشته کمک زیادی به حل معضلات در سطح شهر و کل جوامع کرده است و توانسته جایگاه ویژه ای برای خود کسب کند. در کشور ما نیز نیاز به متخصص در این رشته احساس شده و دانشگاه های مختلفی سعی بر ایجاد این رشته نموده اند. رشته شهرسازی، در واقع مفصلی بین علوم گوناگون است، از علوم انسانی گرفته، تا علوم فنی مهندسی، همانند عمران،تاسیسات،ترافیک،حمل و نقل تا هنر،همانند طراحی،معماری.
تز آنلاین برندی متفاوت در خدمات پایان نامه و مشاوره پروپوزال با همکاری اساتید برجسته ایران
مشاوره پروپوزال دکتری و مشاوره پروپوزال ارشد و مشاوره انجام پایان نامه ارشد و مشاوره انجام پایان نامه دکتری
تلفن مشاوره 09199631325 می باشد (پایان نامه و مقاله)