انجام پایان نامه برق ارشد و دکتری به چه نرم افزارهایی نیاز دارد؟
برای انجام پایان نامه برق به چه نرم افزارهایی نیاز داریم؟ انجام پایان نامه برق برای دانشجویان ارشد و دکتری این رشته با توجه به گرایش ها و گستردگی مطالب و موضوعات آن کمی سخت است . اما استفاده از برخی نرم افزارها کار دانشجویان را کمی آسانتر کرده است. اما کدام نرم افزار ها برای انجام پایان نامه مهندسی برق کاربردی تر است. برخی از نرم افزارهای انجام پایان نامه ارشد و دکتری برق شامل Transformer Design- MATLAB- Cable Sizing -Automation Studio- EPLAN P8 Cabinet-CircuitMaker- The Virtual Electronics Lab-Resistance Code-DIALux-Electronics Workbench Multisim می شود که در ادامه به طور کامل به آنها می پردازیم .
نرم افزارهای کاربردی برای انجام پایان نامه برق
نرم افزار MATLAB برای انجام پایان نامه مهندسی برق :
نرم افزاری مطلوب برای برنامه نویسی و محاسبات در تمامی شاخه های مهندسی برق می باشد.
نرم افزار PSCAD برای انجام پایان نامه کارشناسی ارشد برق :
نرم افزار شماتیکی است که مورد توجه مهندسین برق قدرت به ویژه ی متخصصین الکترونیک قدرت می باشد.
نرم افزار EMTP برای انجام پایان نامه ارشد برق :
نرم افزار شماتیکی است که در مهندسی برق به خصوص برای تحلیل حالت های گذاری سیستم قدرت، کاربردهای فراوانی دارد.
نرم Comsol برای انجام پایان نامه دکتری برق :
این نرم افزار یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای شناخته شده برای آنالیز المان محدود است که حوزه های طراحی ماشین های الکتریکی، خطوط انتقال، ترانسفورماتورها، ادوات ابررسانا فشارقوی را پوشش می دهد.
نرم افزار Maxwell برای انجام پایان نامه برق :
این نرم افزار نیز در زمینه ی المان محدود و به خصوص در مهندسی برق قدرت برای طراحی و تحلیل سیستم های فشارقوی و انتقال کاربردهای فراوانی دارد.
نرم افزار Psim برای انجام پایان نامه برق :
این نرم افزار به واسطه ی داشتن محیط ساده و کارایی بالای آن به خصوص در زمینه ی الکترونیک قدرت، مورد توجه زیادی قرار دارد.
نرم افزار Gamz برای انجام پایان نامه برق :
یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای بهینه سازی، نرم افزار Gamz است که حوزه های مختلفی از علم را شامل می شود که بیشترین کاربرد آن در مهندسی برق مربوط به سیستم های توزیع و بازار برق میشود.
نرم افزار Digsilent برای انجام پایان نامه برق :
این نرم افزار نیزی یکی از پرکابردترین نرم افزارهای مهندسی برق به حساب می آید که بیشتر در بخش سیستم های قدرت و حفاظت سیستم های قدرت کابرد دارد.
نرم افزار Pspice برای انجام پایان نامه برق :
یک نرم افزار شماتیک است که با داشتن المان های آنالوگ و دیجیتال گسترده، کاربردهای زیادی برای طراحی مدارها و سیستم های الکترونیک دارد.
نرم افزار Hspice برای انجام پایان نامه برق :
این نرم افزار نیز برای طراحی سیستم های آنالوگ و دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرد که پیاده سازی سیستم در آن با کدنویسی انجام می شود که نسبت به Pspice کار با آن سختتر است.
نرم افزار ADS برای انجام پایان نامه برق :
یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای حوزه ی مخابرات به حساب می آید که برای طراحی ماهواره ها، آنتن ها و موجبر ها و … به کار گرفته میشود.
نرم افزار Proteus برای انجام پایان نامه برق :
این نرم افزار نیز بیشترین کاربرد را در حوزه ی مهندسی الکترونیک است که برای طراحی مدارهای الکترونیکی به خصوص در زمینه ی رباتیک و برنامه نویسی میکروکنترلرها به کار می رود.
نحوه ی انجام پایان نامه برق
انجام پایان نامه برق در پنج فصل نگارش می شود:
کلیات پایان نامه
مروری بر مطالعات پیشین
ارایه ی مکانیسم پیشنهادی برای رفع معضل پیشنهادی
شبیه سازی
نتیجه گیری و پیشنهادات
پایگاه های معتبر مقالات برای انجام پایان نامه برق
IEEE : این پایگاه همانطور که از نام آن بر می آید (موسسه ی مهندسین برق و الکترونیک آمریکا) به طور منحصر به فرد مربوط به مهندسی برق است و تمامی زمینه های آن را پوشش می دهد.
Science Direct : پایگاه الزویر نیز یکی از دیگر از مفیدترین منابع مقاله به حساب می آید که حوزه های مختلف علوم مهندسی، پایه، انسانی و پزشکی را شامل می شود.
Springer : این پایگاه نیز همچون الزویر تمامی زمینه های علم را شامل می شود که به تازگی مقالات با کیفیتی در زمینه ی مهندسی برق در آن به چاپ می رسد.
Taylor and Francis : این پایگاه متعلق به علوم مهندسی است که مقالات چاپ شده ی آن در ارتباط با مهندسی برق از کارایی بالایی برخوردار است که تعداد ارجاعات به آن نیز بالاست.
تز آنلاین برندی متفاوت در خدمات پایان نامه و مشاوره پروپوزال با همکاری اساتید برجسته ایران
مشاوره پروپوزال دکتری و مشاوره پروپوزال ارشد و مشاوره انجام پایان نامه ارشد و مشاوره انجام پایان نامه دکتری
تلفن مشاوره 09199631325 می باشد (پایان نامه و مقاله)